Peste 15 ani de experienta in productie publicitara!
 • Comenzi si informatii
  0761 602 707
 • Program de lucru
  Luni - Vineri: 08.00 - 18.00
 • E-Mail                                
  office@fuel.ro

Sticle de vin personalizate | Preturi pentru diferite arome

Sticle de vin personalizate

Daca sunteti in cautarea unui cadou care sa iasa din tiparele unui cadou obijnuit, puteti face alegerea de a darui o sticla de vin personalizata, indiferent daca achizitia este pentru ocazie speciala sau pentru simplul gand de a oferi un cadou deosebit, compania FUEL va ofera o gama variata de vinuri alese, din game cunoscute oferindu-va astfel diverse preturi pentru acestea.

Cu ajutorul nostru, puteti oferi sticle de vin personalizate cu un design placut, adaugand texte personalizate, embleme sau loguri, poze si imagini elegante. Aveti la dispozitie o gama variata de sticle, in functie de model, dimensiune sau gust, oferindu-va diverse sortimente de vin alb, rose sau rosu dar si sticle de sampanie pentru ocazii deosebite.

Sticle personalizate

Preturi sticle de vin personalizate cu eticheta sau sablare

 • Pentru 10-50 sticle personalizate = 3-5 euro / sticla (vinul si eticheta incluse) Preturile pot varia si in functie de vinul ales!!
 • Peste 50 de sticle personalizate – In functie de cantitate, vom putea negocia un pret sub 4-5 euro / sticla. Putem personaliza si sticlele clientilor, caz in care pretul de personalizare nu va include si costul vinului

Ultimele sticle de vin personalizate realizate

Fuel Advertising

Sunteti in cautarea unei colantari auto profesionale? Ati de sticle de vin personalizateajuns in loc potrivit!

Contacti-ne la 0761 602 707
Call Now Button0761 602 707