Peste 15 ani de experienta in productie publicitara!
  • Comenzi si informatii
    0761 602 707
  • Program de lucru
    Luni - Vineri: 08.00 - 18.00
  • E-Mail                                
    office@fuel.ro

Roll up - Bannere si display-uri de calitate

Productie de Roll Up in Bucuresti

Unul dintre avantajele unui roll up este eficienta sa in transport, instalare si strangere, fiind un dispozitiv portabil, utilizat de majoritatea companiilor in special pentru expozitii sau prezentarii. Nu in ultimul rand un roll up poate fi utilizat in cadrul evenimentelor organizate cat si in birourile din interiorul firmelor, avand costuri de realizare scazute si eficienta ridicata.

Majoritatea cerintelor pe care le-am primit in partea clientilor nostri s-au regasit din Bucuresti si au reprezentat magazine, cinematograde, sali de conferinta si nu in ultimul rand expozitii, produsul fiind realizat de catre echipa Fuel intr-o forma variata de prezentari, design, sisteme noastre de print pot furniza un roll up banner de calitate superioara, rezistent de apa, pastradu-si in timp calitate si culorile.

Profilele ramelor, calitatea materialelor contribuie semnificativ la furnizarea unui roll up de calitate, echipa Fuel avand cunostiintele necesare si experienta de mai bine de 8 ani in domeniul productiei publicitare, fiind o companie pregatita pentru a va furniza intr-un timp scurt, un roll up de calitate la un pret promotional.

Fuel Advertising

Sunteti in cautarea de roll up profesional? Ati ajuns in loc potrivit!

Contacti-ne la 0761 602 707