Peste 15 ani de experienta in productie publicitara!
 • Comenzi si informatii
  0761 602 707
 • Program de lucru
  Luni - Vineri: 08.00 - 18.00
 • E-Mail                                
  office@fuel.ro

Display carton - Stand expo, popup si ambalaje din carton

Display carton moderne si calitative

Indiferent daca discutam despre stand expo sau popup display, acestea sunt in cele mai multe cazuri construite special pentru a iesi in evidenta, avand o culoare deschisa si fiind subtiri si un suport pentru coli de hartie, fotografii, sclipici, litere si alte obiecte mici, usoare, care sunt lipite pe ea. Unul dintre avantajele unui display carton este posibilitatea de a reclica produsul si eventual utilizat in alte scopuri.

Display-urile din plastic reprezinta sisteme profesionale de expunere si semnalizare indoor: suporturi plexiglas pentru brosuri s.a.m.d. Sistemele de informare pentru conferinte, showroom-uri, standuri expozitionale, birouri, urne din plexiglas, vitrine , desk-uri, info board, leaflet display, acrilic displays, wobbler reprezinta de asemenea alte metode ce pot fi utilizate de sistemul display carton intr-un mod eficient.

Categorii de display carton – Popup display si ambalaje

din aceasi categorie se mai pot alege panouri publicitare de tip roll-up, care pot fi folosite in promovarea diferitelor evenimente sau produse la fel de eficient, fiind folosite deseori in cadrul evenimentelor organizate.
 • Suportul pe care se tiparesc poate fi din carton dublu cretat, carton si hartie speciala, microondul caserat cu hartie tiparita.
 • Tiparirea se realizeaza de regula in policromie fata, dar este posibila si adugarea unor culori speciale (Pantone).
 • Pretul display-ului din carton este influentat de dimensiune, forma, tiraj, cartonul pe care se executa si finisari.
 • Finisari: stantare, biguire, faltuire, taiere, plastifiere, lacuire offset sau UV (totala sau selectiva).

Display carton in Bucuresti

Am oferit clientilor nostri, produse de tip popup display in special in zona Bucurestiului pentru galerii de arta sau birouri, farmacii sau pentru diverse magazine care pot utiliza acest tip de promovare. De asemenea, ambalajele din carton sau display carton sunt deseori utilizate pentru evenimente viitoare precum proiecte stiintifice sau culturale.

Am oferit servicii de display carton Bucuresti in principal marilor companii de aliment, Tymbark fiind unul dintre clientii nostri care au abordat aceasta metoda de promovare. Deseori, aceste companii utilizeaza ambalajele sau popup-uri display pentru a promova diferite produse in magazine alimentare sau universale, reprezentand astfel o metoda aparte de a iesi in evidenta printre numeroasele produse si servicii din aceasi categorie. Pentru zona Bucurestiului dar si pentru restul tarii va oferim conceptie grafica gratuita si livrare gratuita pentru Bucuresti cu un timp de executare si livrare pana la 5 zile.

Display-urile din plastic sau din carton reprezinta sisteme profesionale de expunere si semnalizare indoor: suporturi plexiglas pentru brosuri, sisteme de informare pentru conferinte, showroom-uri, standuri expozitionale, birouri, urne din plexiglas, vitrine , desk-uri, info board, leaflet display, acrilic displays,wobbler etc. Nu in ultimul rand, utilizarea de people stopper reprezinta o varianta eficienta pentru atragerea atentiei asupra trecatorilor. Aceste metode de display carton, sunt utilizate deseori de catre restaurante sau cafenele dar si de catre companiile care beneficiaza de un punct de desfasurare.

modele-display-carton-bucuresti
servicii-creare-si-productie-display-din-carton
Fuel Advertising

Sunteti in cautarea de sisteme display carton? Ati ajuns in loc potrivit!

Contacti-ne la 0761 602 707