Peste 15 ani de experienta in productie publicitara!
 • Comenzi si informatii
  0761 602 707
 • Program de lucru
  Luni - Vineri: 08.00 - 18.00
 • E-Mail                                
  office@fuel.ro

People stopper - Panouri publicitare | Pret people stopper

People stopper perzonalizat Bucuresti

Produsul numit people stopper reprezinta un panou publicitar, mobil, confectionat din diferite materiale precum pvc, aluminiu sau lemn si este utilziat in scopuri de marketing pentru promovarea diferitelor produse sau embleme. De asemenea, people stopper este folosit in cele mai multe cazuri de catre restaurante, cafenele sau de catre companiile care detin un magazin de lucru cu publicul si apeleaza la aceasta varianta pentru a atrage atentia trecatorilor si pentru a oferi diferite informatii despre produsele sau serviciile oferite. People stopper mai poate fi folosit in vitrinele magazinelor, principalul sau rol este acela de a atrage atentia trecatorilor.

Acesta poate fi personalizat cu afise, imagini sau cu text, care pot fi schimbate oricand, putand astfel sa oferiti clientilor dvs. informatii si produse noi oricand.

Compania FUEL va ofera panouri publicitare de diferite modele si dimensiuni, toate la preturi competitive si de calitate exceptionala.

Fuel Advertising

Preturi people stopper

Preturi incepand cu 60 euro /buc. Pentru a va comunica un pret cat mai exact, va rugam sa ne spuneti ce anume doriti, cu toate specificatiile necesare. Va putem ajuta cu propuneri care sa raspunda perfect nevoilor dvs.
 • Dimensiuni: 70 x 100 cm / 64 x 84 cm / 50 x 70 cm / orice alta dimensiune.
 • Materiale folosite: rama click din profil aluminiu de 25 mm; spate din PVC rigid; folie antireflex fata; colt la 45 grade.
 • Personalizare: autocolant printat sau decupat; insert print pe hartie.
 • Posibilitate schimbare printuri (imagine)
Fuel Advertising

Sunteti in cautarea de people stopper profesional? Ati ajuns in loc potrivit!

Contacti-ne la 0761 602 707
Call Now Button0761 602 707