Peste 15 ani de experienta in productie publicitara!
 • Comenzi si informatii
  0761 602 707
 • Program de lucru
  Luni - Vineri: 08.00 - 18.00
 • E-Mail                                
  office@fuel.ro

Colantari auto profesionale - Preturi colantari auto Bucuresti

colantari-auto-categorie

Colantari auto profesionale – Colantari flota

Serviciul de colantari auto profesionale reprezinta pentru multe companii una dintre solutiile ideale de promovare si de mentinere a imaginii. Constituie  marca, emblema, primele impresii iar calitatea colantarii si imaginii reflecta o imagine calitativa asupra celor care intra in contact cu astfel de metode de promovare. De aceea, cunoastem cat de important este serviciul de colantari auto pentru dvs., echipa noastra fiind pregatita oricand pentru a imbratisa noi cerinte si abordari de design si imprimare pentru vehiculele dvs. Odata ce alegeti compania FUEL pentru abordarea acestui tip de serviciu, beneficati pentru colantari auto profesionale de urmatoarele beneficii

Colantari auto pentru flote

Partenerul tau pentru colantari auto

Colantari totale/partiale, inscritionari simple/complexe, design,tunning (Colantari Artistice).
 • Timp de executie: 3-5 zile, machetare Gratuita!
 • Colantarile si inscriptionarile auto executate de noi prezinta garantie intre 1 si 3 ani.

Colantari auto Bucuresti – Servicii avantajose de colantari auto ieftine

Fie ca doriti sa personalizati o masina intr-un mod unic si aparte, fie ca doriti doar sa inscriptionati numele firmei si cateva informatii, noi va poate ajuta cu idei si solutii excelente intr-un timp record, la calitate ireprosabila. Majoritatea serviciilor pe care le-am furnizat au fost de colantari auto Bucuresti, clienti nostri contribuind de-a lungul timpului la dezvoltarea unui portofoliu numeros pentru compania noastra, unde punem enumera: Cargus, Dionis, Mercedes-Benz, RBC, Olympia, Monte Banato, Casa Magica Design, La Doi Pasi si multi altii. Totusi, aria noastra de activitatea nu se rezuma strict la colantari auto  Bucuresti, avand numerosi clienti multumiti de serviciile noastre in toata tara precum Brasov, Constanta sau Iasi.

Majoritatea clientilor care ne abordeaza pentru colantari auto ieftine sunt companii care doresc sa creasca sau sa imbunatateasca imaginea companiei lor prin astfel de servicii, de aceea ne axam pentru furnizarea de servicii STRICT persoanelor juritice atat din Bucuresti cat si din toata tara.

colantari-masina
colantari-auto-profesionale
Profesionistul tau in colantari auto

Avantajele colantarilor
auto

 • Creaza o imagine puternica companiilor.
 • Montaj la sediul nostru sau al beneficiarului.
 • Colantari cu folie neagra lucioasa / mata;
 • Folie alba lucioasa / mata si de diverse culori;
 • Folie 100% transparenta (pentru protectie)
 • Colantari auto cu print policromie (orice suprafata)
 • Integrale cu folie de carbon;
 • Colantari elemente de interior sau de exterior (oglinzi, praguri, masca)
colantari-auto-3
colantari-auto-4

Colantarea autoturismului sau vopsirea vehiculului

O mare parte din clientii nostri abordeaza serviciul de colantari auto profesionale datorita faptului ca este mult mai ieftin in comparatie cu o vopsire totala sau partiala al masinii. Pe de alta parte, aceast sistem ajuta si la protejarea vopselii iar timpul alocat este mult mai rapid decat perioada alocata pentru o vopsire totala al masinii. Avand in vedere problemele cu care majoritatea soferilor le intampina cu vopseaua masinii in special in cadrul oraselor mari precum Bucurestiul, investirea in acest sistem garanteaza protejarea lunga a vopselii si a masinii implicit. Un alt avantaj oferit de sistemul colantarilor auto il constituie modul usor de a modifica sau de a repara eventuale probleme ce tin de imaginea autoturismului.

Va stam la dispozitie cu informatii, oferte de pret si cu alte detalii legate de serviciile noastre de colantari auto Bucuresti sau in tara. Echipa noastra va poate oferi servicii profesioniste pentru colantari de flote auto sau individuale cu un timp de executie extrem de avantajos. Nu in ultimul rand, am ales pentru dvs. o materie prima de calitate superioara pentru a ne asigura ca proiectul dvs. va prinde viata intr-un mod profesionist si ca va dura pentru o lunga perioada de timp.

colantari-auto-5
colantari-auto-8

Preturi colantari auto – Colantari simple si complete

Pret colantari auto simple (exemplu: nume firma, sigla, telefon, email, text) preturile pot varia intre 200 Lei si 500 de Lei.
Pentru imprimari complete preturile pot varia intre 800 Lei si 2000 de Lei. (pe langa nume firma, sigla, telefon, email, text etc. masina va fi decorata si cu imagini si grafica deosebita la calitate foto, pe intreaga suprafata).

In general, preturile colantarilor auto variaza in functie de fiecare proiect, de dimensiune, complexitate, volum de munca cat si de alte aspecte tehnice, de aceea, pentru un tarif corect, va rugam sa ne furnizati detalii legate de proectul dvs. iar echipa noastra va va furniza incel mai scurt timp posibil un pret fix si avantajos pentru colantarea autoturismului dvs.

colantari-auto-6
colantari-auto-9

Ultimele colantari auto realizate

Fuel Advertising

Sunteti in cautarea unei colantari auto profesionale? Ati ajuns in loc potrivit!

Contacti-ne la 0761 602 707