Peste 15 ani de experienta in productie publicitara!
 • Comenzi si informatii
  0761 602 707
 • Program de lucru
  Luni - Vineri: 08.00 - 18.00
 • E-Mail                                
  office@fuel.ro

Litere volumetrice - Preturi litere volumetrice luminoase

Litere volumetrice luminoase profesionale

FUEL va ofera servicii complete pentru litere volumetrice, realizate din profile din aluminiu sau polistiren de diverse culori. Acestea pot fi personalizate cu sigla dvs. sau orice alta informatie iar utilitatea lor poate fi transpusa atat la exterior cat si la interior, impactul fiind unul la fel de puternic. Cei mai multi dintre clientii nostrii apeleaza la litere volumetrice luminoase iar datorita preturilor foarte bune pe care le oferim dar si al calitatii exceptionale, am dobandit de-a lungul timpului o serie de clienti extrem de satisfacuti de lucrarile si proiectele executate.

Productia, livrarea dar si montajul literelor volumetrice din polistiren cu led este executat intr-un timp optim intre 48 si 72 de ore. Indiferent de arhitectura cladirii, literele volumetrice pot avea un rol eficient in locurile centrale si in cadrul cladirilor cu o arhitectura deosebita, datorita solutiilor si aparaturii de ultima generatie pe care o detinem, putem implementa diferite forme si putem crea un design atractiv, elegant sau robust pentru compania dvs.

Pachete de preturi pentru litere volumetrice

Preturi litere volumetrice

Echipa FUEL este la dispozitia dvs. cu o consultanta GRATUITA in domeniul literelor volumetrice
 • 1m x 0.5 m (3 cm grosime, 1 culoare) – 100 Euro (+tva)
 • 3m x 1,5 m (10 cm grosime, 1 culoare) – 280 Euro (+tva)

Litere volumetrice Bucuresti

Literele volumetrice se realizeaza din polistiren extrudat. Se vopsesc cu vopsea rezistenta la intemperii si sunt foarte rezistente in timp. Aceste litere permit personalizarea in toate culorile logoului dvs., existand posibilitatea ca pentru logo-uri mai complexe sa se aplice si autocolant. Realizam literele volumetrice in Bucuresti dar si in tara, acestea putand fi montate atat in interior, cat si in exteriorul cladirilor. Un aspect mai pretentios poate fi obtinut prin iluminarea acestora si diverse alte artificii si efecte speciale, toate oferite de compania FUEL la preturi preferentiale si de calitate superioara. Se impart in mai multe categorii:

 • – Litere volumetrice neluminoase
 • – Luminate in fundal cu led-uri sau alte sisteme de iluminat
 • – Dotate cu tub neon
 • – Luminate din fata ( frontal )
 • – Litere volumetrice luminate atat din fundal cat si din partea frontala.
litere-volumetrice-bucuresti
modele-de-litere-volumetrice-personalizate
Fuel Advertising

Sunteti in cautarea de litere volumetrice profesionale? Ati ajuns in loc potrivit!

Contacti-ne la 0761 602 707