Peste 15 ani de experienta in productie publicitara!
 • Comenzi si informatii
  0761 602 707
 • Program de lucru
  Luni - Vineri: 08.00 - 18.00
 • E-Mail                                
  office@fuel.ro

Standuri expozitionale personalizate - Standuri de prezentare

Standuri expozitionale personalizate

Reprezinta prezentari organizate desfasurate in diferite spatii pentru prezentarea diferitelor produse sau servicii prin panouri de diferite forme si dimensiuni care sa se potriveasca cerintelor dvs. Acestea sunt deobicei utilizate in muzee, galerii, sali de expozitie sau targuri. Standurile expozitionale mai poarta denumirea de expozitii comerciale si sunt organizate in asa fel incat sa serveasca unui interes specific dintr-o dintr-o anumita nisa, industrie sau domeniu, prin prezentarea si demonstrarea diferitelor servicii si produse intr-un mod profesionist si organizat.

Standurile profesionale pot fi utilizate atat in targurile deschise publicului cat si in cele inchise, in cadrul companiilor, prin prezenta angajatilor sau a presei.

Categorii standuri expozitionale

Am structurat standurile expozitionale in 2 mari categorii dar ele la nivel general se impart in staduri metalice sau carton:

 • – de mari dimensiuni (folosite pentru expozitii, targuri etc) – cuprind mai multe elemente/grupuri de elemente personalizate cu functionalitati diverse/diferite.
 • standuri expozitionale de mici dimensiuni ( elemente cu functionalitati diverse ce intra in alcatuirea standurilor expozitionale de mari dimensiuni)
Fuel Advertising

Preturi standuri expozitionale

Livrarea si montajul se realizeaza in maxim 5 zile lucratoare. (Livrare gratuita in Bucuresti). Pentru a va comunica un pret cat mai exact, va rugam sa ne spuneti ce anume doriti, cu toate specificatiile necesare. Va putem ajuta cu propuneri care sa raspunda perfect nevoilor dvs.
 • de mici dimensiuni – Preturi incepand de la 50 Euro
 • de MARI dimensiuni – Preturi incepand de la 300 Euro
Fuel Advertising

Sunteti in cautarea de standuri expozitionale profesionale? Ati ajuns in loc potrivit!

Contacti-ne la 0761 602 707
Call Now Button0761 602 707