Cere informatii!

Tricouri personalizatepentru compania dvs.
tricouri personalizate
tricouri personalizate la comanda

Tricouri personalizate

Utilizate in diferite moduri si pentru atingerea diferitelor scopuri, tricourile personalizate au cunoscut inca din 1950 o crestere si o dezvoltare atat in mediul producatorilor cat si a cererii. Cand discutam despre personalizare tricouri facem referire la tricouri ce pot fi imprimate cu diferite marci, mesaje sau imagini, cei are rolul de a promova diferite formatii muzicale, echipe de fotbal, branduri, companii sau produse.

De asemenea, aceasta metoda a fost deseori adoptata pentru o promovare politica sau in mitinguri pentru transmitrea unui mesaj de protest.

Tricouri personalizate Bucuresti

Cel mai utilizat sistem de imprimare tricouri este serigrafia iar cele mai recomandate tricori pentru acest proces sunt cele deschise la culoare si luminoase. Pentru Bucuresti am onorat cereri pentru diferite companii, majoritate prefa o imprimare cu plastisol, datorita capacitatii de imprimare pe diferite culori, fara a fi nevoie de modificari sau ajustari ale culorilor dar si datorita faptului ca este o cerneala durabila, elastica si care permite o vasta personalizare de tricouri.

Compania FUEL imprima logo-uri, imagini, texte si alte informatii pe uniforme, sepci, salopete, camasi personalizate atat prin broderie cat si prin serigrafie. Pentru tricouri personalizate Bucuresti va oferim transportul gratuit si un timp de executie cuprins intre 3 si 5 zile.

Comanda tricouri personalizate

Va putem asista in alegerea campaniei publicitare dorite cu idei sau recomandari, de asemenea producem loguri si mesaje dedicate acestor tip de promovari prin tricouri personalizate. De asemenea pentru diferite informatii, comenzi sau tricouri personaliziate pret contactati-ne la adresa office@fuel.ro, sau telefonic la 0761602707.

office@fuel.ro
Contactati-ne prin email
0761602707

Telefon comenzi sau informatii
Strada Banat 28 C Bucuresti, Romania
Adresa de contact