Cere informatii!

Totem luminospentru compania dvs.
totem luminos olympia
totem luminos benzinarie

Totem Luminos

Promovarea unei afaceri in mediul public poate fi efectuata prin diferite sisteme, obiecte, politici si campanii dar ideea de baza este de a iesi in evidenta si de a atrage atentia publicului dat fiind volumul mare de firme existente si competitia mare si cum se poate atrage atentia mai eficient daca nu printr-un totem luminos.

Scopul acestui produs este de a se impune si de a iesi in evidenta fiind o metoda eficienta de publicitate sau de informare si poate fi observat in special in cadrul benzinariilor sau al companiilor auto. Firma de productie publicitara FUEL va ofera diferite servicii privind promovarea cu totem luminos, diferite forme si aspecte, structura acestuia fiind din profil de otel ranforsat caruia i se adauga diferite profile de aluminiu fie in lateral fie in partea superioara pentru a obtine un produs stabil si robust.

Decorarea unui totem luminos se poate face in diferite moduri, important este aspectul sau care poate fi patrat, hexagonal, oval s.a.m.d. iar odata cu alegerea sistemului va putem oferi diverse idei de umplere a totemului fie cu folie adeziva translucida, cu printuri si adaugand un sistem elegant de iluminat plasat fie la interior, fie la exterior.

Categorii de totem luminos

Categoriile acestor produse se impart in functie de necesitate si intrebuintare. Odata cu spatiul de care dispuneti le putem incadra pentru o anumita dimensiune. Totemurile luminoase sunt utilizate de cele mai multe ori in cadrul targurilor, expozitiilor si a diferitelor prezentari unde imaginea produselor dvs. si a serviciilor este esentiala. Cel mai intalnit model este totemul luminos vertical care datorita echipamentului de care dispunem ii putem oferi diferite forme si modele dar si un paletar de culori care sa va reprezinte serviciile si afacerea.

Contactati-ne pentru servicii de totem luminos

FUEL va ofera servicii complete pentru totem luminos indiferent de model, de aceea pentru a va prezentam un model sau pentru mai multe informatii suntem disponibili la adresa de email office@fuel.ro, la telefon 0761602707 sau in cadrul adresei noastre din Bucuresti, strada Banat 28 C.

office@fuel.ro
Contactati-ne prin email
0761602707

Telefon comenzi sau informatii
Strada Banat 28 C Bucuresti, Romania
Adresa de contact