Cere informatii!

Standuri expozitionalepentru compania dvs.
standuri expozitionale personalizate
standuri expozitionale targuri
standuri expozitionale expozitii
standuri expozitionale de prezentare

Standuri expozitionale

Reprezinta prezentari organizate desfasurate in diferite spatii pentru prezentarea diferitelor produse sau servicii prin panouri de diferite forme si dimensiuni care sa se potriveasca cerintelor dvs. Acestea sunt deobicei utilizate in muzee, galerii, sali de expozitie sau targuri. Standurile expozitionale mai poarta denumirea de expozitii comerciale si sunt organizate in asa fel incat sa serveasca unui interes specific dintr-o dintr-o anumita nisa, industrie sau domeniu, prin prezentarea si demonstrarea diferitelor servicii si produse intr-un mod profesionist si organizat.

Standurile profesionale pot fi utilizate atat in targurile deschise publicului cat si in cele inchise, in cadrul companiilor, prin prezenta angajatilor sau a presei.

Categorii standuri expozitionale

Am structurat standurile expozitionale in 2 mari categorii dar ele la nivel general se impart in staduri metalice sau carton:

  • – de mari dimensiuni (folosite pentru expozitii, targuri etc) – cuprind mai multe elemente/grupuri de elemente personalizate cu functionalitati diverse/diferite.
  • standuri expozitionale de mici dimensiuni ( elemente cu functionalitati diverse ce intra in alcatuirea standurilor expozitionale de mari dimensiuni)

Preturi standuri expozitionale

Livrarea si montajul se realizeaza in maxim 5 zile lucratoare. (Livrare gratuita in Bucuresti)

  • – de mici dimensiuni – Preturi incepand de la 50 Euro
  • – de MARI dimensiuni – Preturi incepand de la 300 Euro

Pentru a va comunica un pret cat mai exact, va rugam sa ne spuneti ce anume doriti, cu toate specificatiile necesare. Va putem ajuta cu propuneri care sa raspunda perfect nevoilor dvs.

Modele de standuri expozitionale

A se vedea tot din aceasta categorie si:

  • – Panouri publicitare.
  • – People stopper.

Va propunem sa vizualizati cateva modele de standuri expozitionale executate de compnia FUEL de-a lungul timpului, cu mentiunea ca orice element poate fi comandat si individual. Lucrarile pe care le executam includ, dar nu se limiteaza numai la elementele prezentate in imaginile din pagina curenta.

office@fuel.ro
Contactati-ne prin email
0761602707

Telefon comenzi sau informatii
Strada Banat 28 C Bucuresti, Romania
Adresa de contact