SERIGRAFIE SI TAMPOGRAFIE

________________

Sepci personalizate, promotionale, cadouri, etichete sau tricouri peronalizate.

SERVICII SERIGRAFIE SI TAMPOGRAFIE

sepci-personalizate8

Sepci personalizate

Un design profesionist, avantajele sepcilor personalizate si comenzi.

cadouri-personalizate2

Cadouri personalizate

Cani, brelocuri, pixuri, ghiozdane, brighete si multe alte obiecte personalizate pe gustul tau.

tricouri-personalizate1

Tricouri personalizate

Personalizeaza-ti tricoul cu cele mai eficiente metode de serigrafie ale companiei Fuel.

Contactati-ne pentru servicii de serigrafie si tampografie

Pentru o oferta clara de pret sau pentru detalii suplimentare legate de serviciile de serigrafie si tampografie oferite de FUEL va rugam sa ne contactati la telefon 0761602707 pentru a ne explica concret necesitatile dvs sau prin email la adresa office@fuel.ro. Va putem ajuta cu propuneri care sa raspunda perfect cerintelor dvs si in cadrul adresei noastre fizice din strada Banat 28 C, Bucuresti

Sepci personalizate
Cadouri personalizate
Tricouri personalizate

Serigrafie

Procesul de serigrafie este practic modul de alocare a unui sablon pe un strat, indiferent daca este vorba de tricouri personalizate, postere, autocolante, lemn sau alte materiale. De asemenea termenul mai este folosit in procesul de imprimare in care este folosit un design pe un strat de poliestar sau alt material fin, cu zone albe acoperite cu o substanta impermeabila. Tehnica este folosita pe o gama larga de articole precum ceasuri sau baloane si a fost adaptata si altor categorii precum ceramica.

Serigrafie Bucuresti

Echipa FUEL este pregatita pentru a oferi servicii de serigrafie sau tampografie atat pentru Bucuresti cat si pentru restul zonelor. Oferim servicii complete de finisare cu un produs final extrem de calitativ. Inscriptionarea se poate face pentru personalizari a diverselor produse precum pixuri, breloc-uri, brichete, pahare, sepci, tricouri, umbrele atat ca idee de publicitate cat si pentru oferirea de cadouri unei persoane apropiate. Pentru Bucuresti, oferim un termen de executie de pana la 3 zile cu o livrare gratuita, iar pentru restul tarii, in functie de cantitate, procesul poate dura pana la 5 zile. Pentru cantitati mari se pot oferi discount-uri substantiale.

Tampografie vs Serigrafie

Tampografia este destinata imprimarii pe suprafete neregulate, curbate, rotunde. Prin aceasta tehnologie se pot imprima: pixuri, cani, pahare obiecte de mici dimensiuni, calitatea imprimarii fiind de cea mai buna calitate. Se pot obtine linii si detalii foarte fine pana la 0.05 mm. Se pot imprima de la 1 la 3 culori suprapuse dintr-o singura imprimare, numarul de culori in functie de suport fiind nelimitat.

Serigrafia este utilizata pentru materii textile si imprimarii textilelor, sepcilor, umbrelelor, echipamentor de lucru, de protectie, halate, etc.

Se pot imprima 1-6 culori, liniare sau policromie la o calitate de ~70DPI. Perioada de viata a imprimarii serigrafice pe textile este cuprinsa intre 3-24 luni in functie de material si utilizare. Se poate realiza automat sau manual. Serigrafia plana este destinata obiectelor promotionale cu suprafete plane, autocolantelor, cartilor de vizita de lux, alte materiale plane (brichete, desfacatoare, port carduri, mape personalizate, brelocuri, etc.)

Serviciile de tipar si print ale companiei Fuel va stau la dispozitie cu oferte promotionale si calitate garantata.