Cere informatii!

Roll uppentru compania dvs.
masesampling personalizate
masa sampling nivea
masa sampling modele si preturi

Roll up

Unul dintre avantajele unui roll up este eficienta sa in transport, instalare si strangere, fiind un dispozitiv portabil, utilizat de majoritatea companiilor in special pentru expozitii sau prezentarii. Nu in ultimul rand un roll up poate fi utilizat in cadrul evenimentelor organizate cat si in birourile din interiorul firmelor, avand costuri de realizare scazute si eficienta ridicata.

Majoritatea cerintelor pe care le-am primit in partea clientilor nostri s-au regasit din Bucuresti si au reprezentat magazine, cinematograde, sali de conferinta si nu in ultimul rand expozitii, produsul fiind realizat de catre echipa Fuel intr-o forma variata de prezentari, design, sisteme noastre de print pot furniza un roll up banner de calitate superioara, rezistent de apa, pastradu-si in timp calitate si culorile.

Profilele ramelor, calitatea materialelor contribuie semnificativ la furnizarea unui roll up de calitate, echipa Fuel avand cunostiintele necesare si experienta de mai bine de 8 ani in domeniul productiei publicitare, fiind o companie pregatita pentru a va furniza intr-un timp scurt, un roll up de calitate la un pret promotional.

Contactati-ne pentru roll up

Informatii legate de preturi de achizitie al unui roll up, detalii suplimentare legate de sisteme de productie, materiale si transport, le puteti primi solicitand o oferta de pret din partea unui reprezentat Fuel la adresa de e-mail office@fuel.ro. De asemenea la numarul de telefon 0761602707 sau la adresa din Bucuresti, strada Banat 28 C mai puteti primi detalii de care aveti nevoie.

office@fuel.ro
Contactati-ne prin email
0761602707
Telefon comenzi sau informatii
Strada Banat 28 C Bucuresti, Romania
Adresa de contact