Cere informatii!

Pungi personalizatepentru compania dvs.
pungi personalizate cadouri
pungi-personalizate din hartie sai carton
modele de pungi personalizate
pungi personalizate

Pungi personalizate

Avand un rol de transport, punga sau sacosa reprezinta o dovada a dezvoltarii cilivizatiei umane iar in zilele noastre materiale din care acestea sunt confectionate sunt foarte diversificate dar cele mai uzuale sunt pungile din plastic si cele din hartie sau ecologice. Avantajul acestor materiale este faptul ca pot fi usor reciclate, pot fi de unica folosinta si utilizate pentru cumparaturi sau pentru a transporta alimente.

Gama larga de utilizare a acestora ne-a indreptat catre concepul de pungi personalizate, care reprezinta un concept eficient de promovare, avand de cele mai multe ori un raspuns pozitiv asupra produselor sau brand-ului pe care il reprezinta. Una dintre probleme cu care ne confrutam in zilele noastre o reprezinta mediul, de aceea va oferim pungi personalizate ecologice 100%, protejand astfel mediul inconjurator.

Va oferim doua categorii: sacosi personalizate si sacosi generale, diferenta dintre cele doua consta in falptul ca primul model de punga personalizata poate avea modificri si imprimari al companiei dvs, cu produse sau logo, fiind destinata unui scop publicitar iar cele generale au un cost mai redus de achizitie, fiind imprimate cu sigle si imagine precum europa, usa, fundite, inimioare s.a.m.d.

Pungi personalizate de hartie sau sacosi din  plastic

Produsele din plastic se impart in mai multe categorii in functie de model, de aceea putem enumera produse tip “Banana”, avand o duritate crescuta datorita materialului din care sunt confectionate: polietilena. Modelul tip “maieu” sunt concepute din folie prin procesul de embosare si este mult mai rezistent decat orice alt model din categoria plastic. Un produs reciclabil 100% este cel alcatuit din polietilena si ofera un aspect elegant dar si o rezistenta superioara. Cand comandati sacosi personalizate din plastic trebuie sa tineti cont de dimensiune, culoare, grosime, numarul de culori ( maxim 6 ) si materialul dorit.

Pungile personalizate din hartie pot fi realizate cu urmatoarele culori: rosu, albastru sau argintiu iar aceasta poate sa difere in functie de dimensiune sau grosime. Avantajul pe care pungile din hartie il ofera este faptul ca pot mult mai usor fi reclicate, preturile celor doua produse indiferent de personalizare este destul de apropiat.

Preturi pungi personalizate

Fuel va pune la dispozitie pungi si ambalaje ecologice si sacose personalizate de diferite dimensiune, functii, modele sau culori. Materialul folosit este din hartie, palstic si sintetic, care poate fi personalizat in conformitate cu cerintele dvs. cu diverse informatii, logo sau poze.

  • – Timp de executie: 5-7 zile (unele tipuri existand si pe stoc)
  • – Conceptie Grafica si Livrare – Gratuit!
  • – Preturi incepand de la: 700 Lei + tva – 100 bucati 22x10x31 – 90g

Contactati-ne pentru servicii de sacosi si pungi personalizate

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul 0761602707, unde va putem ajuta si cu alte propuneri care sa raspunda perfect cerintelor dvs. De asemenea ne mai puteti contacta la adresa office@fuel.ro sau la adresa din Bucuresti, strada Banat 28 C

office@fuel.ro
Contactati-ne prin email
0761602707
Telefon comenzi sau informatii
Strada Banat 28 C Bucuresti, Romania
Adresa de contact