Cere informatii!

People stopperpentru compania dvs.
prezentare people stopper
people stopper dimensiuni

People Stopper

Produsul numit people stopper reprezinta un panou publicitar, mobil, confectionat din diferite materiale precum pvc, aluminiu sau lemn si este utilziat in scopuri de marketing pentru promovarea diferitelor produse sau embleme. De asemenea, people stopper este folosit in cele mai multe cazuri de catre restaurante, cafenele sau de catre companiile care detin un magazin de lucru cu publicul si apeleaza la aceasta varianta pentru a atrage atentia trecatorilor si pentru a oferi diferite informatii despre produsele sau serviciile oferite. People stopper mai poate fi folosit in vitrinele magazinelor, principalul sau rol este acela de a atrage atentia trecatorilor.

Acesta poate fi personalizat cu afise, imagini sau cu text, care pot fi schimbate oricand, putand astfel sa oferiti clientilor dvs. informatii si produse noi oricand.

Compania FUEL va ofera panouri publicitare de diferite modele si dimensiuni, toate la preturi competitive si de calitate exceptionala.

Preturi people stopper

Preturi incepand cu 60 euro /buc

  • – Dimensiuni: 70 x 100 cm / 64 x 84 cm / 50 x 70 cm / orice alta dimensiune.
  • – Materiale folosite: rama click din profil aluminiu de 25 mm; spate din PVC rigid; folie antireflex fata; colt la 45 grade.
  • – Personalizare: autocolant printat sau decupat; insert print pe hartie.
  • – Posibilitate schimbare printuri (imagine)

Pentru a va comunica un pret cat mai exact, va rugam sa ne spuneti ce anume doriti, cu toate specificatiile necesare. Va putem ajuta cu propuneri care sa raspunda perfect nevoilor dvs.

Contactati-ne pentru detalii si comenzi legate de people stopper

Va propunem sa vizualizati cateva modele de people stopper, cu mentiunea ca orice model poate fi remodelat in functie de necesitati. De asemenea lucrarile executate nu se limiteaza numai la modelele prezentate iar pentru design si alte modele putem fi contactati la 0761602707 sau prin email la adresa office@fuel.ro. Va stam la dispozitie cu diferite idei si sugestii legate de promovarea si cresterea brandului dvs.

office@fuel.ro
Contactati-ne prin email
0761602707

Telefon comenzi sau informatii
Strada Banat 28 C Bucuresti, Romania
Adresa de contact