Cere informatii!

Masa samplingpentru compania dvs.
masesampling personalizate
masa sampling nivea
masa sampling modele si preturi

Masa sampling

Un termen imprumutat ce a devenit si la noi destul de frecvent, masa sampling reprezinta un stand de expozitie in care de cele mai multe ori sunt prezentate o serie de mostre, se vind produse sau se prezinta materiale publicitare, pentru achizitia de produse sau servicii. O masa sampling poate fi realizata de catre compania Fuel din PVC, fiind prevazuta cu o serie de accesorii precul colantari, imprimari de materiale textile, sisteme de depozitare ( sertare, rafturi ) si nu in ultimul rand poate cel mai important aspect il constituie designul produsului, de care compania noastra se va ocupa integral si eficient la preturi extrem de avantajose.

Datorita sistemelor performante de care dispunem, putem realiza mese sampling cu o greutate redusa, concepute in asa fel incat sa permita o mutare si transportare facila din partea dvs. De asemenea, greutatea usoara a produsului nu presupune si un rabat din punct de vedere al calitatii. In ciuda greutatii scazute, produsul final pe care vi-l punem la dispozitie detine o fiabilitate si o rezistenta crescuta. Totodata cunoastem cat de importante sunt promovarile pe care dvs. le practicati, astfel incercam prin produsele si serviciile noastre de productie publicitara, sa facilitam activitatea, de aceea o masa sampling poate fi demontata si montata intr-un timp scurt fara a cauza distrugerea produsului.

Un alt aspect important la o masa sampling il reprezinta aspectul, de aceea aparatura noastra va contribui la o imprimare de calitate al design-ului pe care il doriti fara a afecta simturile olfactive si vizuale a celor care se afla in preajma produsului. Lucram eficient oferind produse ce nu afecteaza sanatatea, practice si la un pret competitiv.

Comenzi masa sampling

Pentru modele de mese sampling, desing, comenzi si alte informatii, ne puteti scrie la adresa de e-mail office@fuel.ro, sau ne puteti contacta telefonic la numarul 0761602707. Nu in ultimul rand specialistii nostrii va stau la dispozitie si la adresa din Bucuresti, strada Banat 28 C.

office@fuel.ro
Contactati-ne prin email
0761602707

Telefon comenzi sau informatii
Strada Banat 28 C Bucuresti, Romania
Adresa de contact