Cere informatii!

Mape personalizatepentru compania dvs.
mape personalizate cu buzunare
modele de mape personalizate
mape personalizate medicala

Mape personalizate Bucuresti

O mapa este contituita dintr-un material rigid, subtire cu un accesoriu in partea de sus pentru sustinerea colilor de hartie, dar acest accesoriu difera in functie de model sau necesitate, fiind utilizate pe post de suport de scriere, atunci cand unul lipseste. Mapele traditionale sunt alcatuite dintr-o singura bucata si sunt cele mai utilizate de asemenea modelul tip pliant sunt frecventate pentru mentinerea documentelor si pastrarea eficienta a diferitelor hartii.

Materialul mapelor personalizate difera, putem implenta structuri pe baza pvc-ului, poliester sau lemn. Diferenta dintre cele doua modele este ca modelul pliant ofera un spatiu mai generos, pentru depozitarea documentelor, stilouri si alte buzunare pentru diferite utilizari. Compania FUEL va pune la dispozitie urmatoarele detalii pentru mape personalizate:

  • – Aduagare de logo companie, culori, informatii – website, telefoane, e-mail-uri etc
  • – Buzunar aplicat sau inclus, alte specificatii.
  • – Mape Simple, deosebite, cu aspect mai pretentios si cu finisaje deosebite.
  • – Material de calitate, triaj mic sau mare cu preturi de la 0.5 Euro/buc.
  • – Livrare gratuita in Bucuresti.

Preturi mape personalizate

Puteti conferi un aspect pretios prin plastifierea lucioasa sau mata, pe una sau ambele fete. La cerere, puteti opta pentru forme complexe pentru buzunare, pentru aplicare de CD/DVD, carti vizita etc.

Pachet Mape cu buzunar Standard 100: – 100 mape personalizate

  • – A4 inchis (carton 300g/mp cu buzunar aplicat) – 130 Euro (+tva)

Contactati-ne pentru mape personalizate

Pentru a va comunica preturile si pentru alte tipuri de mape, va rugam sa ne comunicati ce anume doriti, cu toate specificatiile necesare la adresa office@fuel.ro. Va putem ajuta cu propuneri care sa raspunda perfect nevoilor dvs si la numarul 0761602707 de luni pana vineri intre orele 08.00 si 19.00.

Modele mape personalizate

Va propunem sa vizualizati cateva modele de mape, cu mentiunea ca orice model poate fi remodelat in functie de necesitati. Lucrarile pe care le executam includ, dar nu se limiteaza numai la modelele prezentate.

office@fuel.ro
Contactati-ne prin email
0761602707
Telefon comenzi sau informatii
Strada Banat 28 C Bucuresti, Romania
Adresa de contact