Cere informatii!

Litere volumetricepentru compania dvs.
litere volumetrice magazin
modele de litere volumetrice personalizate
litere volumetrice salon
litere volumetrice magazin

Litere volumetrice luminoase

FUEL va ofera servicii complete pentru litere volumetrice, realizate din profile din aluminiu sau polistiren de diverse culori. Acestea pot fi personalizate cu sigla dvs. sau orice alta informatie iar utilitatea lor poate fi transpusa atat la exterior cat si la interior, impactul fiind unul la fel de puternic. Cei mai multi dintre clientii nostrii apeleaza la litere volumetrice luminoase iar datorita preturilor foarte bune pe care le oferim dar si al calitatii exceptionale, am dobandit de-a lungul timpului o serie de clienti extrem de satisfacuti de lucrarile si proiectele executate.

Productia, livrarea dar si montajul literelor volumetrice din polistiren cu led este executat intr-un timp optim intre 48 si 72 de ore. Indiferent de arhitectura cladirii, literele volumetrice pot avea un rol eficient in locurile centrale si in cadrul cladirilor cu o arhitectura deosebita, datorita solutiilor si aparaturii de ultima generatie pe care o detinem, putem implementa diferite forme si putem crea un design atractiv, elegant sau robust pentru compania dvs.

Litere volumetrice Bucuresti

Literele volumetrice se realizeaza din polistiren extrudat. Se vopsesc cu vopsea rezistenta la intemperii si sunt foarte rezistente in timp. Aceste litere permit personalizarea in toate culorile logoului dvs., existand posibilitatea ca pentru logo-uri mai complexe sa se aplice si autocolant. Realizam literele volumetrice in Bucuresti dar si in tara, acestea putand fi montate atat in interior, cat si in exteriorul cladirilor. Un aspect mai pretentios poate fi obtinut prin iluminarea acestora si diverse alte artificii si efecte speciale, toate oferite de compania FUEL la preturi preferentiale si de calitate superioara. Se impart in mai multe categorii:

  • – Litere volumetrice neluminoase
  • – Luminate in fundal cu led-uri sau alte sisteme de iluminat
  • – Dotate cu tub neon
  • – Luminate din fata ( frontal )
  • – Litere volumetrice luminate atat din fundal cat si din partea frontala.

Preturile literelor volumetrice

Pachet Mic:

  • – 1m x 0.5 m (3 cm grosime, 1 culoare) – 100 Euro (+tva)

Pachet Mediu:

  • – 3m x 1,5 m (10 cm grosime, 1 culoare) – 280 Euro (+tva)

Contactati-ne pentru litere volumetrice

Echipa FUEL este la dispozitia dvs. cu o consultanta GRATUITA in domeniul literelor volumetrice si putem fi contactati la 0761602707 sau in cadrul sediului nostru din Bucuresti strada Banat 28 C. De asemenea pentru alte caracteristici ale produsului dorit, informatii sau discounturi ne puteti contacta prin email la office@fuel.ro.

office@fuel.ro
Contactati-ne prin email
0761602707
Telefon comenzi sau informatii
Strada Banat 28 C Bucuresti, Romania
Adresa de contact