Cere informatii!

Firme luminoasepentru compania dvs.
firmem luminoase interioare
firme luminoase pentru restaurante
firme luminoase pentru banci
firme luminoase cofetarie

Firme luminoase personalizate – Reclame luminoase

Termenul de firme luminoase are la baza un panou publicitar care poate fi personalizat in functie de preferinte si care iese in evidenta prin lumina generata prin diferite sisteme. Acestea mai sunt cunoscute sub numele de reclame sau panouri luminoase si sunt des intalnite in cadrul magazinelor, hotelurilor sau pensiunilor, farmaciilor, restaurantelor si diferitelor companii. Efectul oferit de aceste reclame luminoase in timpul noptii este unul cat se poate de impunator, oferind un efect aparte in functie de sistemul folosit si care tinde sa atraga atentia trecatorilor.

Cu cat sistemul pentru firme luminoase este mai deosebit cu atat numele sau produsul respectiv va produce un impact mai mare in randul clientilor dvs. Pentru acest tip de promovare, compania FUEL va pune la dispozitie sisteme eficiente de publicitate prin serviciile de litere volumetrice care ofera o imagine profesionista companiei dvs. care pot fi personalizate si pot capata o imagine 3D care va imbunatati dezvoltarea brand-ului dorit. Totodata va mai punem la dispozitie si totem luminos care ofera un rol decorativ important si care ofera un mesaj publicitar impunator, fiind regasit cel mai frecvent in cadrul benzinariilor.

Firme luminoase Bucuresti – Panouri luminoase de calitate

Panoul pentru firme luminoase Bucuresti poate fi iluminat cu becuri fluorescente sau cu benzi de iluminat cu led-uri, acestea putand fi plasate in partea din spate al panoului sau in lateralul acestuia. Unul dintre avantajele unei firme luminoase este intretinerea facila pe care sistemul o detine, sistemele de iluminat putand fi inlocuite cu usurinta iar efectul oferit este unul deosebit.

Compania FUEL a executat din 2004 si pana in prezent o serie de lucrari de firme luminoase cu led pentru clienti din toata tara si in special in piata din Bucuresti, punand accent pe restaurante, hoteluri sau banci. In cadrul paginii noastre veti regasi o parte dintre lucrarile executate de FUEL pentru firmele luminoase. Un alt avantaj pe care sistemul il ofera este rezistenta la conditiile meteo, produsele pentru exterior pe care le producem sunt impermeabile si isi pastreaza claritatea indiferent de conditiile meteorologice.

Preturi firme luminoase ieftine

Pachet Firma Luminoasa Standard:

  • – 0.5 x 0.5 m (20 cm grosime) – 200 Euro (+tva)
  • – Pot fi folosite pentru: cabinete avocati, cabinete medicale, notari publici, orice magazin, diverse servicii etc.
  • – Se pot monta pe stalpi, ziduri etc.

Pentru un detalii suplimentare legate preturile firmelor luminoase, contactati-ne la numarul 0761602707 sau la adresa Strada Banat 28 C de luni pana Vineri intre orele 08.00 – 19.00 iar in functie de proiectul dorit si de sistemul folosit va putem oferi concepte deosebite, simple, sobre si de calitate care vor spori popularitatea brand-ului dvs sau a serviciilor oferite.

office@fuel.ro
Contactati-ne prin email
0761602707
Telefon comenzi sau informatii
Strada Banat 28 C Bucuresti, Romania
Adresa de contact