Cere informatii!

Carti de vizitapentru compania dvs.
carti de vizita
modele de carti de vizita
carti de vizita pentru companii
carti de vizita colorate
carti de vizita profesioniste
carti de vizita pentru firme

Carti de vizita personalizate

Cartile de vizita sunt carduri de afaceri ce prezinta informatii despre o persoana sau despre o anumita organizatie. Acestea sunt oferite in cadrul prezentarilor si pentru a usura activitatea de memorie datorita continului si detaliilor de contact pe care acestea le ofera. Structura unei carti de vizita poate fi personalizata dupa bunul plac dar deseori acestea contin numele, o imagine, emblema sau logo al companiei si detalii de contact precum adresa, website, numar de telefon sau e-mail.

Cartile de vizita personalizate sunt concepute in diferite forme si culori iar tehnologia de azi permite producerea si aplicare oricarei idei pe diferite suprafete precum carton, hartie sau mai nou plastic. De asemenea mai sunt folosite pe post de materiale metalul, cauciucul, carti de vizita magnetice sau lemn. Odata cu avansarea tehnologiei ne confruntam pe zi ce trece cu noi metode de prezentare a detaliilor personale sau ale firmei.

Exista carti de vizita de tip CD care permite crearea unei prezentari dinamice, de ultima generatie dar nu la fel de practica ca metoda traditionala. Totodata, mai nou exista metode de transmitere a cartilor de vizita prin bluetooth, sms sau prin aplicatii dar aceste metode nu au reusit inca sa depasesca metoda traditionala.

Carti de vizita Bucuresti

Cartile de vizita nu trebuie sa va lipseasca! Va oferim cel mai rapid serviciu de realizare ale cartilor de vizita in Bucuresti si livrare al acestora la preturi foarte bune. Furnizam servicii complete de tip business atat in Bucuresti cat si in tara, oferindu-va urmatoarele avantaje:

 • – Termen de livrare: de la 1-2 ore pana la maxim 24 ore. (Livrare gratuita in Bucuresti)
 • – Preturi incepand de la: 0.020 euro/buc
 • – Format disponibil: Standard: 9×5; 8.5×5.5; Personalizate: orice alta forma/format doriti.
 • – Alte detalii: mat/lucios; plastifiere; rotunjire colturi; printare fata-verso; carton special (embosat);

Dimensiunile uzuale si recomandate pentru cartile de vizita sunt de 90 x 50 mm , 85 x 55 mm , 90 x 55 mm. Pentru alte dimensiuni si forme va rugam sa ne contactati pentru a ne prezenta detaliile, dupa care va comunicam disponibilitatea, pretul si termenul de livrare.

Grafica. Ne puteti trimite dvs. grafica pe care o aveti deja sau ne puteti solicita noua sa va propunem mai multe modele. Este recomandat ca informatiile importante de tip text, adresa e-mail, numar de telefon, adresa, nume sau functie sa se afle la minim 3 mm de orice margine de taiere. Pentru o imprimare de calitate, imaginile de tip bitmap (jpg sau png) trimise trebuie sa fie in format CMYK (cele color) sau grayscale (cele alb-negru), la o rezolutie de 300 dpi. Suporturile folosite in general pentru tiparirea cartilor de vizita sunt carton de 300 g/mp, lucios si mat.

Plastifierea si alte finisaje sunt folosite in cazul in care doriti un aspect mult mai pretentios al cartilor de vizita. Modele plastifiate ale cartilor de vizita sunt mai bine protejate impotriva umezelii si au suprafetele care tine departe murdaria, amprentele etc.

Livrarea cartilor de vizita se realizeaza in regim de urgenta. De obicei livrarea se face in aceeasi zi (in 1-2 ore de la confirmarea bunului de tipar), dar in functie de volumul de munca, poate dura si 24 de ore. In Bucuresti livrarea este gratuita. Livrarea in restul tarii va fi suportata de client (aproximativ 20 de lei pentru orice comanda).

Preturi carti de vizita – Modele carti de vizita ieftine

 • – Machetare GRATUITA (reproducere sigla, aranjament grafic, aranjament informatii etc);
 • – Pentru comenzi ulterioare care nu necesita remachetare beneficiati de un discount de 10% la pretul de lista!

Pachet Standard – 100 carti de vizita / 10 euro (+tva)

Standard 300 – 300 buc / 24 euro (+tva)

Standard 500 – 500 buc / 37 euro (+tva)

 • – Detalii: 300g/mp; mat sau lucios; 9×5
 • – Machetare Gratuita
 • – Livrare gratuita in Bucuresti

Pachet Premium 500 – 500 carti de vizita / 75 euro (+tva)

 • -Detalii: 300g/mp; mat sau lucios; 9×5
 • -Fata-Verso;Colturi Rotunjite;Plastifiata;
 • -Machetare Gratuita
 • -Livrare gratuita in Bucuresti

Contactati-ne pentru carti de vizita

Pentru alte modele, cantitati, si finisaje deosebite va rugam sa ne contactati pentru a ne specifica dorintele dvs la numarul 0761602707 sau prin email la office@fuel.ro. Daca aveti nevoie de inspiratie, puteti urmari mai jos cateva modele de carti de vizita iar in functie de ideea dvs. va punem oferi solutii si consultanta gratuita.

office@fuel.ro
Contactati-ne prin email
0761602707
Telefon comenzi sau informatii
Strada Banat 28 C Bucuresti, Romania
Adresa de contact