Cere informatii!

Calendare personalizatepentru compania dvs.
calendare personalizate de birou
calendare personalizate speciale
calendare personalizate de familie
calendare personalizate copii
calendare personalizate companii
calendare personalizate triptice

Caledare personalizate

Folosite ca sisteme de organizare pentru zile, evenimente religioase sau sociale, comerciale sau administrative, calendarele personalizate pot avea o serie de intrebuintari iar datorita acestui aspect, acestea reprezinta o importanta sursa de promovarea la care apeleaza majoritatea companiilor. Fuel se axeaza pe cuvantul fizic de calendar, contribuind prin personalizari de calendare pentru perete sau de birou ce reprezinta un suport excelent de promovare avand in vedere utilitatea lor pe tot parcursul anului. Realizam calendare cu design deosebit si finisaje excelente.

Servicii priviind personalizarea calendarelor:

  • – Personalizare cu logo companie, denumire, telefon, web-site, orice alte informatii
  • – Calendare de perete sau de birou.
  • – Calendare simple sau deosebite
  • – Conceptie grafica si machetare – Gratuit!
  • – Termen de executie si livrare: 3-5 zile. Livrare gratuita in Bucuresti.

Calendare personalizate Bucuresti

Odata cu apropierea anului nou, cererile privind tiparirea de calendare personalizate creste iar compania noastra onoreaza cererile priviind acest tip de produs, avand cei mai numerosi clienti in zona Bucurestiului, unde efectuam si livrari gratuite ale calendarelor. De asemenea, serviciile noastre nu se rezuma doar asupra zonei Bucuresti, avand numeroase cereri din toata tara, unde produsele fiind livrate prin curier.

Preturi si categorii de calendare personalizate

Clasam calendarele personalizate in functie de utilitatea lor, de modul de intrebuintare si nu in ultimul rand in functie de design. Acestea se impart in calendare de perete, de birou sau triptice iar preturile sunt incluse intre 4 RON pentru cele triptice si pana la 16 RON pentru cele de perete.

Calendarele de perete au un format de 33 x 48 cm, 12 pagini + coperta, o hartie dublu cretat mat 170 g/m2 si o imprimare policromie. Totodata finisarea este din spira metalica alba iar personalizare se efectueaza pe o dimensiune de 33 x 12 cm (format maxim imprimat).

In functie de modelul imprimat pretul variaza intre 13 si 16 RON. Pentru calendare personalizate de perete oferim ca modele Romania, rural, orasele lumii, royal, destinatii turistice, peisaje, green, gradini, auto Bucuresti.

Calendare personalizate de birou – cu dimensiunea de 21,3 x 11 cm, cu 12 pagini + coperta, hartie dublu cretat mat 135 g/m2 cu exceptia celei green care poate fi 100% reciclata si certificata FSC, imprimare policromie, finisare cu spira metalica alba si ce ofera o zona de personalizare de 21,3 x 3 cm(format maxim imprimat). Preturile pentru calendare personalizate de birou este de 6 RON pentru modele Bucuresti, orase, peisaje si Romania, 4 RON pentru cel triptic si 8 RON pentru cel green.

Calendare personalizate triptice – cu formatul de 33 x 48 cm si 12 pagini, calendarele triptice reprezinta solutia ideala pentru o promovarea eficienta a firmei dvs. dar si pentru a oferi o utilitatea clientului. Acestea sunt caracterizate cu o hartie offset import alba 90 g/m2 pentru cele clasice si cu una de offset import alba 120 g/m2 pentru cele pliate si speciale. De asemenea culorile disponibile sunt rosu + albastru pentru modelul clasic, rosu + negru pentru cel pliat si rosu + albastru pentru cel special. Finisarea este cu spira metalica alba iar pentru modelul special exista pictograme pe suport autocolant, format 33 x 12 cm. Suprafata de personalizare este de 33 x 12 cm (format maxim imprimat). Calendarele personalizate triptice au un pret de 5 RON pentru cel clasic, 10 RON pliat si 8 RON pentru modelul special.

Contactati-ne pentru calendare personalizate

Echipa FUEL este la dispozitia dvs cu diferite informatii si sugestii legate de calendare personalizate indiferent de model, modificari si cu o consultanta de calitate gratuita. Ne puteti scrie la office@fuel.ro sau putem fi contactati telefonic la 0761602707. De asemenea suntem disponibile pentru intalniri si mostre in sediul nostru din Bucuresti, strada Banat 28 C.

** Pentru a va comunica preturile si pentru alte tipuri de calendare, va rugam sa ne spuneti ce anume doriti, cu toate specificatiile necesare. Va putem ajuta cu propuneri care sa raspunda perfect nevoilor dvs.

Save

Save

office@fuel.ro
Contactati-ne prin email
0761602707
Telefon comenzi sau informatii
Strada Banat 28 C Bucuresti, Romania
Adresa de contact