Cere informatii!

Cadouri personalizatepentru compania dvs.
brelocuri personalizate
cani si cadouri personalizate

Cadouri personalizate

Oferirea unui cadou poate insemna o expresie de dragoste sau prietenie, recunostiinta, solidaritate, caritate si pot fi oferite in diferite ocazii precum zile de nastere, de sarbatori, la nunti sau botezuri iar daca alegeti si cadouri personalizate, puteti sugera mult mai mult decat un simplu cadou. Compania FUEL pentru aceasta categorie va ofera urmatoarele servicii:

  • – Personalizari cadouri: tricouri, sepci, sticle de vin, sticle de sampanie, agende, pixuri, puzzle etc.
  • – Personalizare pe obiectele clientului sau pe obiectele noastre.
  • – Timp de executie: 1-3 zile in functie de cantitate. Personalizare la urgenta (2-3 ore): +25% din valoare.
  • – Livrare gratuita in Bucuresti.
  • – Va putem ajuta cu propuneri interesante in cazul in care nu sunteti deja decisi asupra cadoului.

Codouri personalizate Bucuresti

Deseori oferirea de cadouri personalizate poate reprezenta si o metoda de publicitate sau de promovare a unui produs, a unei companii sau a unui anume brand. Aceasta strategie este imbratisata de multe firme care au apelat la serviciile noastre de-a lungul timpului atat din Bucuresti cat si din toata tara. Termenul de cadou personalizat poate fi dedus ca un cadou care contine numele persoanei, monograma sau initialele. Astazi exista tehnologii avansate care permite personalizarea cu logo-uri, poze care ofera obiectului o autenticitate si care ofera ca aceste personalizari sa fie transpuse pe un numar nelimitat de produse si obiecte.

Procesul de cadouri personalizate se poate face intr-o variatate de stiluri, culori si tehnici pentru adaptarea la preferintele dvs. Cele mai frecvente tehnici folosite sunt gravura, serigrafia, broderie sau gravarea.Acestea sunt tehnici pe care FUEL le foloseste pentru a da nastere imaginatiei dvs. si ca produsul oferit sa trezeasca simturi si sentimente deosebite celor care le primesc.

Categorii de cadouri personalizate

Limitele pentru produsele ce pot fi personalizate sunt marginalizate doar de imaginatie. Astfel de-a lungul timpul am efectuat cadouri personalizate de tipul: cani, brelocuri, pixuri, ghiozdane, brighete, adesea folosite de catre companii care doresc o promovarea in acest fel dar am avut clienti care ne-au cerut prestari de servicii pentru tricouri, sepci sau tablouri, care au mai mult un caracter personal decat unul de promovare.

Compania noastra va poate ajuta cu diferite sfaturi si proiecte pentru o promovare eficienta prin produse si cadouri personalizate, totodata punem interveni cu ideei si sugestie acolo unde este cazul.

Contactati-ne pentru cadouri personalizate

Indiferent de campania sau de alegerea pe care o faceti FUEL va ofera consultanta GRATUITA pentru promovari cu diferite cadouri personalizate iar serviciile noastre va sunt disponibile telefonic la 0761602707, sau la adresa de email office@fuel.ro.

office@fuel.ro
Contactati-ne prin email
0761602707
Telefon comenzi sau informatii
Strada Banat 28 C Bucuresti, Romania
Adresa de contact